Selecteer een pagina

De vakantie komt al aardig dichtbij voor ons. In mei gaan we naar Frankrijk. Het zuiden van Frankrijk om precies te zijn. Weet niet of we in mei al echt kunnen zwemmen in de Middellandse zee, maar: ik ga het er zeker op wagen! Mrs Ibiza heeft prachtige hamam handdoeken. Die gaan dus iig mee in de koffer. Ik heb gekozen voor de grote, grijze Talamanca handdoek. Elke handdoek is uniek en heeft een andere wassing (een stonewash). Dit geeft de doek een denim look. Heel mooi! Zelfs de franjes worden met de hand geknoopt!

A towel with a story wordt er gezegd op de website. Mrs Ibiza wil niet alleen mooie handdoeken verkopen, ze wil mensen ook inspireren erop uit te gaan. Ga op avontuur en maak zo je eigen verhalen. Een hele leuke, positieve gedachte, die mij erg aanspreekt. Ik kan de aankomende vakantie ook echt wel goed gebruiken. Moet even opladen en echt proberen te ontspannen. Dus ik neem m’n hamam handdoek mee en ga er op uit!

En ik mag iets leuks weggeven! Als je Mrs Ibiza en Enstijl volgt op facebook en instagram (mrs ibiza en enstijl) en een foto deelt van mijn blog op instagram, kan je ook zo’n mooie grijze, doek winnen! Gebruik bij het delen van de foto de hashtag: #mrsibizaenstijl en laat een berichtje onder deze blogpost achter, zodat ik weet dat je mee doet! Succes!

Wil je trouwens lezen hoe wij onze vakantie vorig jaar doorgebracht hebben? Dat kan, hierin het gratis online digitaal magazine 4mamamagazine.

Liefs, Sanne