Selecteer een pagina

Oh…. Soms kom je op van die plekken. Die zijn alles waar je op gehoopt had. 
Zo ook bij Mother Goose Hotel in Utrecht. Wij mochten het “I Goose you” arrangement proberen. Een heerlijk arrangement (eigenlijk een bruidsarrangement) wat normaal gesproken het volgende in houdt: een overnachting voor twee personen in de White Goose Suite, een massagebar, een fijne bruistablet voor een ontspannend bad, fles prosecco op de kamer, romantische versiering op de kamer en ontbijt op bed met bubbels. Wij sliepen in de Brown Goose suite, maar voor de rest was het arrangement hetzelfde. Maar huh? We zijn toch al meer dan twee jaar geleden getrouwd? Klopt, maar dat wil nog niet zeggen dat je daarna nooit meer van het bruidsarrangement mag genieten in een hotel…. Toch?

Foto’s van hoe de White Goose suite eruit ziet, zal ik jullie NIET besparen, daar mocht ik even binnen gluren. Dus zie hier:

De Brown Goose suite (waar wij hebben geslapen) is echt prachtig. Heel robuust, met veel hout en leer en alles is in het kleur thema. De suite heeft uitzicht op de Ganzenmarkt in Utrecht. Een heel leuk plein, met van alles te zien. Zo ook de Dom in de verte: typisch Utrecht dus! 


Afgelopen vakantie waren we natuurlijk met z’n drietjes weg. Een vakantie met kind van 2,5 is toch wel echt heel wat anders dan de vakanties die we van vroeger gewend waren. Constant waren we bezig hem bezig te houden. En we kwamen niet echt toe aan rust voor onszelf. Ik heb de hele vakantie in Zuid-Frankrijk toen geen gin tonic kunnen drinken…. Nou, dat is gewoon heel jammer! Dat wilde ik nu dit weekendje weg samen dus wel echt anders doen. 
Dus zijn we een aantal leuke plekken in Utrecht afgegaan voor een drankje. Eerst langs Le Jardin gegaan, een aanrader. Prachtige tent met een bloemist ernaast/er aan vast. Toen een gin tonic gedronken bij Stan & Co. Deze mooie tent met industrieel, warm interieur staat nu ook in de lifestyle gids van vtwonen, dus dan moeten we er even langs.
Toen de gin tonic op was (of waren het er toen al twee?) zijn we gaan eten bij Beers & Barrels. Echt ontzettend lekker gegeten, verrassend goed. Alles uit de keuken komt van de Big Green egg, waar er drie van staan in de keuken. Lekker: die geur alleen al! 
Het interieur ziet er top uit en is ook ingericht met wat spullen van Home Stock, waar ik voor werk. Leuk om te zien wat ik allemaal als Home Stock items herkende.
Daarna nog eventjes lekker samen in het mooie weer aan de Oude Gracht gezeten voor een drankje. 

Mother Goose heeft verschillende verdiepingen, the White Goose, The Grey Goose, the Brown Goose en the Black Goose verdieping. Je raadt het al een beetje misschien: de kamers op die verdiepingen zijn in verschillende kleuren ingericht. Heel indrukwekkend vond ik ook de Black Goose kamer die ik ook mocht zien. Heel chic en dramatisch. Het sprak me wel aan!


Door deze vloer in een kamer op the Black Goose verdieping van het hotel, zat ik voor thuis opeens ook te denken aan een zwarte vloer….!


Ik heb echt onwijs veel foto’s gemaakt, maar een selectie heb ik hier op mijn blog geplaatst, bij deze, om aan jullie te laten zien. Een weekendje Utrecht is zo echt een goed idee! En ik heb m’n gin tonic gedronken hoor! Zeker weten!

The Grey Goose verdieping met mooie grijstinten en hout en baksteen.