Selecteer een pagina

Moonback is hier! Een eerlijke boekingssite, waar je je trip naar Antwerpen (en Rotterdam en meerdere steden zullen volgen) kunt boeken. Op andere boekingssites moeten hotels vaak exorbitant hoge bedragen aan commissie betalen en Moonback denkt dat dit eerlijker en anders kan.

We boekten via deze site een weekendje in Hotel O Kathedral. Heel centraal gelegen en dit hotel heeft mooie familie kamers. We gingen met z’n viertjes, dus dan is zo’n familiekamer zeer welkom. In Antwerpen konden we ons helemaal in de kerstsfeer onderdompelen. Antwerpen is leuk joh, in de winter! Maar eigenlijk in elk jaargetijde wel.

De kids hadden dus hun eigen kamer en mochten hun schoen zetten in het hotel voor de kamerdeur omdat het het sinterklaas weekend was. Nou, dat was dus al heelmaal top!

We liepen door de straatjes, Mari en Jip gingen in het mooi verlichte reuzenrad, aten een lekkere hamburger in een restaurant aan de Groenplaats, uiteraard hebben we een wafel gegeten, haalden pizza in het tentje tegenover het hotel en aten onze pizza daar op en hebben elke ochtend heerlijk ontbeten in het hotel.

pictures: @enstijl

Zo was het toch ondanks de regen en de kou een lekker weekend!

Een fijn, kerstig weekend. De moeite waard! En zeker voor herhaling vatbaar.

Dus als je ook eens die kant op wil, boek dan via Moonback, dan weet je in ieder geval dat dat goed zit!

Liefs, Sanne