Selecteer een pagina

Een keer in de zoveel tijd proberen we met z’n drietjes even een nachtje weg te gaan. Floor (moeder van twee), Tyn (ook moeder van twee) en ik (ook moeder van twee). We zijn al een keertje naar Antwerpen geweest, naar Amsterdam en nu zijn we ook naar Utrecht geweest. Utrecht is perfect! Er is altijd wat te zien aan de Oude Gracht (voorbij suppende mensen, bootjes, eendjes), er zitten enorm veel leuke tentjes, de sfeer is goed en je kan er goed winkelen.

We sliepen in het prachtige The Anthony Hotel. Dit is een oud klooster, verbouwd tot boutique hotel. Met veel roze accenten, messing en zwart. Heel hip, maar toch voel je de authenticiteit van het oude pand nog goed.

De kapel bijvoorbeeld is nog in ere hersteld. Hier kan worden getrouwd jongens! Leuk om eventjes te zien!

We sliepen in een kamer met drie eenpersoonsbedden. Heerlijk: een bed voor jezelf. Zeker als moeder zijnde. Dat en het feit dat ik om 12.10 uur al aan een roze cocktail zat met een bloemetje erin. Dat hielp ook.

pictures: @enstijl

Vanaf het hotel is het goed te doen te lopen naar het centrum, waar we hebben geluncht en avond gegeten. Ook kan je lekker eten in het hotel. Dat is een ideetje voor de volgende keer. Utrecht is echt, echt leuk. Veel te doen!

Het ontbijt de volgende ochtend was “hemels” (oud klooster….) en we sliepen redelijk op tijd, dus we waren ook allemaal niet helemaal kapot. Top! Echt een aanrader en zeker een plek om nog eens terug te komen.

Gun het jezelf eens, als moeder: een nachtje weg. Alleen of met vriendinnen. Want dat vind ik zelf dus iets gezelliger. Maar we hebben het hard nodig zo eens in de zoveel tijd. Echt…


Liefs, Sanne