Selecteer een pagina
1. Ik houd niet van naar de speeltuin gaan. Zo saai en dat stomme socializen met andere ouders vind ik ook niks aan. Dus na een kwartier (maximaal) zeg ik altijd: “zullen we weer gaan?”
2. Ik heb super weinig geduld. Dat is niet altijd handig. Zeker niet met kinderen.
3. Ik kan ontzettend genieten van in mijn eentje naar de supermarkt gaan en ja, dan ga ik juist vaak even tijdschriften door bladeren…. Heel erg langzaam….
4. Mijn kinderen kijken vrij vaak tv. En dat vind ik fijn.
5. Ik scheld wel eens en Bo praat me best wel vaak na…. Dus je kan wel raden hoe dat af en toe gaat. Oeps.
6. Mijn kinderen zitten regelmatig op de ipad en ik heb geen “schermtijden”. Soms is het gewoon erg fijn als ze even op de ipad kunnen. Jip roept zelfs ook al dagelijks “i-piet”, wat dus ipad betekent.
7. Ik ga (vooral ook bij Jip) best vaak overstag bij zeuren…. Werkt niet, maar heb dan geen zin in gedoe. Vooral als we in openbare gelegenheden zijn. Dan geef ik toe. Komt ook door haar lieve gezichtje.
8. Ik wilde eigenlijk liever niet dat Bo ook nog z’n B diploma zou gaan halen, omdat ik dat soort clubjes en activiteiten zoals naar zwemles gaan met twee kinderen gewoon eigenlijk niet trek….
9. Ik vind kinderen opvoeden heel moeilijk en heel vermoeiend. Zeker nu het er twee zijn vind ik het allemaal nog een stuk lastiger en vervelender vaak.
10. Ik houd wel heel veel van ze…. Heeeeeeel veel.

Liefs, Sanne