Selecteer een pagina
Af en toe slaat m’n hoofd een beetje op hol. Dat was rond de verhuizing zo…. met ideetjes voor het nieuwe huis. En nu weer. Laatst was Bo jarig en we zijn bezig geweest met zijn jungle kamer…. En dan heb ik zoveel ideetjes die ik niet vergeten wil, dat ik daar dan een behoorlijke tijd wakker van lig. 
Het is echt wel een beetje vervelend af en toe! Mijn hoofd loopt dan totaal over.
Er schieten duizenden dingen en ideetjes door mijn hoofd en ik moet het dan opschrijven anders wordt het een grote warboel. 

Zo ziet ons huis er helaas ook af en toe uit. Als 1 grote warboel. Bij 1 kamertje hebben we er ons al een beetje bij neergelegd. Dat gevoel hadden we al toen we dit huis gingen bezichtigen. Dat werd de rommelkamer/waskamer. We hebben geen zolder of kelder. Dus heb je een andere plek nodig voor troep. Nou hebben we ook al een soort berging, bij de entree van ons huis. Die staat ook helemaal vol. Soms zelfs zo erg dat de deur niet dicht kan. Dus af en toe moeten we daar even opnieuw stapelen en ordenen. Zo ook met de “rommelkamer”. Die kamer, waar we overigens ook de was doen, dus dat maakt het nog wel ingewikkeld. Voor de schone was is ook vaak geen plek…. En zeker niet om normaal iets uit de wasmachine te halen en het op te hangen. Ik wring me in allerlei bochten daar…. 


Real life….

Op instagram….

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de laatjes…. De lades van de keuken zijn echt een ontplofte boel…. Waar de houdbare etenswaren liggen, liggen ook kruimels koekjes, theezakjes (los uiteraard) en open pakken pasta en rijst….
En in de lade waar we eerst alleen de sleutels en wat gereedschap (scharen enzo) wilden leggen, ligt nu ook administratie, pleisters, rozijntjes, zonnebrillen en ballonnen. Alles dus gewoon. Met resultaat dat mijn man elke dag vraagt waar z’n zonnebril is en ik dat elke keer moet zoeken (op de een of andere manier kan ik nog best het een en ander vinden in die chaos).
Maar handig is het niet! Dus ik ga vandaag naar de ikea of xenos en daar ga ik bakjes kopen. Bakjes om orde op zaken te stellen. Bakjes voor orde in de chaos. Bakjes om de lego apart te houden van de playmobile en bakjes om kruiden in te doen en de vitaminepotjes. 

Houd ik het dan vol? Of ontploft dat ook weer op een gegeven moment? Net zoals mijn hoofd dat zo nu en dan doet….?

Liefs, Sanne