Selecteer een pagina

Jullie willen vast alvast wat plaatjes zien van ons mooie nieuwe huis, of niet dan?

Ik heb wel wat foto’s natuurlijk…. Dus bij deze….: een mini binnenkijker. Meerdere foto’s en dus ook een meer uitgebreide binnenkijker volgt nog hoor: beloofd.

Op de begane grond hebben we onze woonkamer en keuken. Daar staat de eettafel, is een minder zit hoekje (met tv) voor dus de kids en de keuken. Deze verdieping hebben we heel licht gehouden, met Lin Plus kalkverf van www.betonlook.nl op de muren. De kast is door mij bedacht en getekend en gemaakt door onze klusjesman.

Deze prachtige eettafel heb ik zelf uitgetekend en is gemaakt door Table Treasures. De stoelen zijn polyester stoelen, gemaakt in Marokko.

Beneden bij de deuren naar de tuin is een leuk kids hoekje, met een tv.

We hebben de bestaande (Bulthaub) keuken behouden. Het was nog een goeie keuken, met goed apparatuur erin. Dus een beetje zonde om helemaal weg te doen. Met een laagje microcement en de kasten eromheen gebouwd heeft de keuken nu weer een hele andere uitstraling en lijkt weer als nieuw.

De timberlux jaloezieën zijn van 123 jaloezie.nl. Heel fijn en ze laten prachtig licht door!

Op de eerste verdieping is onze zitkamer (met bank en televisie en houtkachel), een erkertje waar mijn werkplek is en ook onze slaapkamer en badkamer met bad. Het bed is verhoogd en hebben we zo laten maken dat we optimaal kunnen genieten van het uitzicht over het weiland voor de deur.

De houten vloer die er al lag werd geverfd in houtlak van LabPaint in de kleur: Fluffy Cheetah….

De kleur op de muur in de slaapkamer en badkamer is Lodge Mat van Culte Walls (verkrijgbaar via Rugs and Ramblers).

Op het verhoogde bed (gemaakt door de klusjesman) ligt een matras van Matt sleeps. En dat sleept heerlijk, kan ik je vertellen. De kleding kasten zijn van basislabel en hebben we in laten bouwen. Zo is het meer een geheel. We hebben elk een eigen kant met kast. Ideaal!

Dit kastje staat inmiddels alweer ergens anders, maar biedt ruimte voor nog extra badkamer spulletjes.

Dit mooie wastafel meubel met wastafel is van detremmerie. Hier hadden we ook heel graag het bad van gewild. Maar dat kregen ze niet naar boven…. Té zwaar…. Dus daar baalde ik behoorlijk van natuurlijk. Maar dit is ook mooi. En ik heb iig het wastafelmeubel van dit prachtige merk.

Het kastje aan de wand is ook van basislabel, maar verfde ik in dezelfde kleur als de muur.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee kinderkamers, een rommelkamer en nog een badkamer.

pictures: @enstijl

Nou, binnenkort dus meer foto’s en meer info. Maar wellicht vonden jullie dit inkijkje in ons nieuwe huis al wel even leuk?

Liefs, Sanne