Selecteer een pagina

Wat een verrassing hee. Van die Mari. Tien jaar getrouwd en dus moest ik een paar dagen in april vrij houden. Geen idee wat we zouden gaan doen. Schoonmoeder die het bijna had verklapt en ouders die het heel goed allemaal voor zich hadden gehouden. Zelfs de kids wisten niet waar we heen zouden gaan, om verklappen te voorkomen.
Toen we naar Schiphol reden werd me al een stukje duidelijk….. Maar toen we helemaal naar de achterste gates liepen, waar ik nog nooit was geweest en ik alleen maar borden zag het met “Canada” en Singapore Airlines” enzo, kreeg ik het toch wel beetje benauwd. Het leek ook opeens een gate waar helicopters vandaan zouden opstijgen. Toen vond ik het nog een stukje enger. Maar nee: Mallorca was de bestemming. Daar waren we vorig jaar toch al geweest? En we hadden toen toch besloten dat we meer fan waren van Ibiza? Maar ok: Mallorca in april betekent zon en super vet chill: paar nachtjes met z’n tweetjes erop uit! Yes! Let’s go! Heel leuk: deze verrassing. De verrassing bleek nog veel fantastischer. Op een gegeven moment zag ik (drie minuten voor aankomst) opeens “Hotel Corazon” op het navigatiescherm staan…. Waaaaaah! Bleek dus dat mijn man dit onthouden had. Dat dit het mooiste hotel ooit zou kunnen zijn en ik daar heeeeeel graag een keertje naar toe zou willen. Daarom gingen we dus naar Mallorca. Voor dit hotel. Wat een super mooie bijzondere verrassing.

En wat een hotel zeg. Woorden schieten te kort. Ok: een diepe duik in de portemonnee. Ja, dat zeker.

Maar het was het waard. Vol inspiratie ben ik terug gekomen. We hebben er bizar lekker gegeten. Het hotel was zo mooi. De kamers echt een droom. De cactussen in de tuin schitterend. En dus het eten? Echt niet normaal.

Een kleine sfeer impressie.

Dat hebben Kate Bellm (fotografe) en haar man toch wel echt heel goed opgezet. Sfeertje hoor!

Stiekem gluurde ik even naar binnen in deze suite…. Waar ik snel even wat foto’s maakte. Niet normaal ook toch?!

:

Bij binnenkomst ruikt het al geweldig in de lobby. Kruidig en vrij. En zo is het met het hotel: alles klopt. Het liefst ga ik in de salon wonen. Met de bank met de doeken erboven. Jeetje man…. Overal hangt het prachtige werk (fotografie) van Kate Bellm. Heel inspirerend.

En de kamer (we sliepen in La Cueva, oftewel: de Grot) was vet mooi….

Het zuurdesem brood (getoast) met verse boter en ansjovis en chili vlokken kostte wat…. Maar ongelooflijk: wat was dit lekker hee. Heb het vier keer besteld (nee, niet op dezelfde dag). Net als de burrata. Alles met verse producten, veel uit eigen tuin en de chef maakte er een waar smaak festijn van (ik weet hoe dit klinkt…. Maar ik kan het niet echt anders uitleggen).

Mallorca is prachtig, ondanks de bewolking. We hebben vet chill rondgereden op dit veelzijdige eiland. Aanraders: Deia, cala Deia, Morraig, Patiki Beach, Hotel Bikini Islands, Neni Mallora. Maar dus het meest een aanrader: Hotel Corazon. En gewoon daar chillen, eten en slapen….

Zo veel inspiratie op gedaan ook weer. Alleen de vorm van deze wanden al en van de doorkijkjes. Waaah!

Het mooiste was wel de zonsondergang en de daarna volgende vraag van Mari (met een ring….) of ik de komende tien jaar nog steeds met hem getrouwd wil blijven. Ja. Dat wil ik wel.

Een man die je mee neemt naar dit hotel?! Wat wil je nog meer?!

I said Yes hoor! Again!

Had ik al verteld over het zuurdesem brood met verse boter (dikke laag) en ansjovis en chilli vlokken trouwens? Oh wel?

pictures: @enstijl

Bij deze nog een plaatje daarvan.

En tja, ik droom nog wel vaak over deze plek. Over dit hotel. Hoop dat we er ooit nog een keertje terug kunnen komen….

Liefs, Sanne