Selecteer een pagina
Nou, het leek wel of we een week op vakantie gingen, zoveel spullen hadden we mee. En moesten we ook mee, met een baby. Dus we hebben wel alles wat we mee hadden echt nodig gehad. Het campingbedje en een soort voedingskussen waar je de baby in vast kan leggen, waar in Jip in slaapt, moest ook mee.
Dus bepakt met koffers en bedjes en gedoe gingen we op stap. Eerst papa ophalen bij z’n werk en toen door naar Naarden.
Ik had vrijdagavond namelijk een pers event van Lisloves in het Vesting hotel in Naarden. En ik dacht: dan kunnen we er net zo goed een gezellig nachtje weg van maken met de family.
We sliepen in de kamer met bedstee. Geweldig leuk en gezellig. Zeker omdat Bo tussen ons in ging slapen hadden we een groot twee-persoonsbed nodig en deze kamer had dat zeker. Jip in het campingbedje naast de bedstee en zo sliepen we dus met z’n vieren op de kamer. Wel zo gezellig!

 

Nadat we lekker gegeten hadden met z’n viertjes in het restaurant van het hotel (ook een aanrader) ging Mari de kids naar bed brengen en ging ik naar beneden waar het pers event van Lisloves begon. 


Deze lampen worden met de hand gemaakt en ook op maat gemaakt (alle kleuren zijn mogelijk). Leuk voor de kinderkamer ook!


Ze vertelde over haar nieuwe insteek (ze gaat samenwerken met locale designers en zoekt zo unieke items uit voor haar shop). En ze had het afgelopen weekend een pop up shop in het hotel (dat hebben jullie misschien wel voorbij zien komen op mijn instagram account). Dat mag ze wat mij betreft wel vaker doen! Het is zo leuk de prachtige spullen in het echt te zien. Erg mooi en echt kwaliteit, dat zie je meteen!

Deze drie beelden zijn van lisloves.nl zelf. 


Toen de kinderen lagen te slapen, allebei (!!), kwam Mari naar beneden en konden we met z’n tweetjes in het restaurant van het hotel nog een cocktail drinken. Met de babyfoon naast ons uiteraard. Dat ging prima! Ideaal als de bar van het hotel ook super gezellig is, zoals dus het geval is bij het Vesting hotel. Naarden is een leuk stadje waar we de dag daarna, na het heerlijke ontbijt, nog even langs de vesting gewandeld hebben. 

Echt een aanrader dus, dit hotel, voor een gezellig nachtje weg in eigen land. Ook zeker met kids! Hier komen we zeker nog een keertje terug!

Liefs, Sanne