Selecteer een pagina

Meet GILBERT: our newest house member! Nou…. Deze fauteuil dus. 

Hij komt bij Sofacompany vandaan. Een prachtig bedrijf dat Deens design betaalbaar maakt. De banken en stoelen zijn in allerlei kleuren en stoffen verkrijgbaar, dus je kan ook zelfs je hele eigen bank samenstellen. Wil jij een roze gecapitonneerde bank met gele knoopjes? Dat kan! Het zou misschien niet mijn allereerste keus zijn, maar het is toch fijn dat er zulke mogelijkheden zijn! 

Sofacompany heeft een pop up show room geopend in Amsterdam, op de Overtoom. 
Ik mocht daar laatst een moodcorner stylen, dus heb toen meteen veel banken en stoelen in het echt mogen zien. Een voor aparte, leuke modellen! Ook in Arnhem zit een show room, deze is wel blijvend en hier houdt Sofacompany ook kantoor.Aan kwaliteit wil het bedrijf niet inboeten. Dus houden ze de shop online, kan je in de showrooms niet afrekenen en de bank meenemen, maar alleen bestellen. Alle producten worden gemaakt in hun eigen fabriek. Zo wordt er goed zicht gehouden op het productieproces. Alle aspecten van de productie zijn in eigen hand. De Deense designers die zich bezig houden met het tekenen van de meubels zijn speciaal geselecteerd voor Sofacompany. Het is betaalbaar design, maar je levert zeker niets in aan kwaliteit! 

De fauteuil zit dan ook heerlijk en is gemaakt met een soort van vilten stof. Ik
Moet nog eventjes bedenken of hij is de woonkamer blijft staan of verplaatst naar de slaapkamer (die ik binnenkort helemaal grijs wil maken), maar het is fijn dat GILBERT er is! 

Echt een fauteuil om een boek (of een tijdschrift in mijn geval….) in te lezen of te knuffelen met de katten.