Selecteer een pagina

Ik wil in het nieuwe huis echt wat meer kleur gaan gebruiken.

En nu heb ik dus moodboards gemaakt voor de badkamer op de eerste verdieping (waar de douche is). Daar zitten nu nog oude tegeltjes in en de badkamer is echt verouderd. Dus we gaan hier met een micro cement overheen.

Maar in welke kleur dan he?

Ik zit zelf erg met deze mooie roze kleur in mijn hoofd:

Of wat dachten we van de diepe, warme kleur groen?

Maar volgens Mari en Bo is dit de winnaar: we are golden.

Goud dus. In combinatie met een warme beige/bruin tint, zal dit ook echt heel mooi zijn! Dan combineer ik het met messing kranen en douches (twee douches zijn er, hoe luxe is dat?!).

Stucatelier gaat bij ons aan de slag en zij hebben allerlei soorten kleuren (en materialen). Dus het wordt nog een moeilijke beslissing. Straks heb ik een call met ze en kunnen we kijken of ik eruit ga komen.

Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Liefs, Sanne