Selecteer een pagina
We gaan in oktober naar marrakech. Mari, Bo en ik. Jip blijft bij opa en oma, dan hebben we echt even de aandacht voor Bo en met twee kleine kids (vooral met de leeftijd die Jip nu heeft) door de medina dwalen, lijkt ons toch niet zo’n handig idee. Nu gaan we daar heen op vakantie te vieren en om Marrakech aan Bo te laten zien.

Maar we willen ook een weeshuis bezoeken. Een weeshuis heet EnfanceEspoir en ik kwam dit tegen via instagram. Een vrouw uit nederland werkt als vrijwilligster daar en gaat regelmatig daarheen om te helpen. Toen dacht ik: dat wil ik ook: helpen.

Bo heeft veel zin om daar te gaan helpen. Voor kinderen is het ook goed om te zien dat niet alle kindjes een warm thuis hebben en niet zo veel hebben als zij. 

Dus ik denk dat het goed voor hem is.

Met een groot bereik als ik heb op instagram, kan ik misschien mooie dingen doen?
Dus ik zet het bereik dit keer in, in voor het goede doel.


Via de tikkie link in mijn bio op instagram of via deze link kan je een donatie doen. Klein of groot, maakt niet uit. Alle kleine beetjes helpen. Van dit geld gaan Mari, Bo en ik dan alledaagse dingen kopen, zoals flesvoeding, luiers, babydoekjes en kleding als we in Marrakech zijn. De dingen die ze daar zo hard nodig hebben. Ik hoop een mooi bedrag op te kunnen halen.

Marrakech is natuurlijk heel mooi en je hebt er veel hotspots en je kan er goed winkelen.


 Dat gaan we ook zeker doen. Maar misschien kunnen we ook zo een steentje bijdragen daar, met een beetje hulp.

Liefs, Sanne