Selecteer een pagina
Erg raar om het in deze tijd te plaatsen misschien, maar ik heb nog een aantal nieuwe tips voor je als je naar Marrakech gaat. Niet nu natuurlijk. Want alles is in lockdown en het is een hele gekke tijd. Maar ooit kunnen we toch weer tripjes maken? En dan zou ik zeker Marrakech op je lijstje zetten.

We hebben dit keer weer wat nieuwe dingen gezien hoor, in Marrakech.

Ik was natuurlijk dit keer met mijn moeder. Dus ik wilde haar ook wat dingen laten zien die voor mij al bekend waren. Zo hebben we gegeten bij Le Jardin, omdat dit toch wel een van de mooiste restaurants blijft in Marrakech. 

Ook hebben we even wat gedronken bij Cafe des Epices, op Place des Epices en lunchten we op het dakterras van Shtatto (echt een toffe plek). 


Nomad hebben we even overgeslagen. Daar wilden we alleen wat drinken, maar was al helemaal vol.

L’Mida is een nieuwe toffe spot, naast Shatto. Dus als je dat weet te vinden, vind je ook L’Mida. Het is ook een dakterras met een tof uitzicht, een lekker sfeertje. Maar ook binnen ziet het er hier heel cool uit.

Ook hebben we geluncht bij La Famille. Erg tof: dit restaurant ligt goed verscholen in de medina (een klein poortje door en je bent er). Het is een mooie tuin, waar je in alle rust lekker vegetarisch kan eten. Open tot 16.00, dus het is puur voor lunch of een drankje. Het ziet er heerlijk uit en is net zo lekker als het eruit ziet. Het concept houdt in dat iedereen als een famille bij elkaar aan tafel kan zitten. Dus hadden we geen privé tafeltje, maar schoven we aan bij een lange grote tafel. Erg gezellig! La Famille heeft een eigen kookboek, wat ik eigenlijk wilde kopen, maar dit was uitverkocht. Maar het lekkere brood en de salade die we aten zou ik zeker toch nog een keer willen eten.

all pictures: @enstijl

Allemaal weer fijne spots voor een top trip naar Marrakech.
Een beetje voorpret kan geen kwaad. 
Misschien eind van het jaar weer echt daarheen?

Liefs, Sanne