Selecteer een pagina
Ik had het even zo gehad met alles. Ik voelde me constant gestresst. Een beetje té gestresst en gehaast de hele tijd. Maanden alles aansturen met de verbouwing en de verhuizing en de zoektocht met Bo heeft wel effect op hoe ik me voel. Sowieso vind ik het moederschap en altijd twee (nogal drukke) kinderen om me heen heel erg pittig. Dat en het weer in Nederland dat ook niet echt mee werkt, zorgt er helaas voor dat ik ook momenteel heel veel last heb van mijn lijf (fibromyalgie….). Het gaat even echt niet zo goed….

Afgelopen weekend kreeg ik dan ook een mini inzinking. Heb ongeveer het hele weekend gehuild en gehyperventileerd.

Dus ik was er klaar mee en heb een mini vakantie geboekt voor. Voor mezelf en mijn moeder. We gaan naar Marrakech! Heel last minute allemaal, want we vertrekken namelijk aanstaande zondag al.
Ik kon gelukkig nog twee mooie riads vinden. In elk van de riads slapen we twee nachtjes.

Eerst slapen we twee nachtjes in Riad Le Rihani. Als het goed is fijn centraal gelegen en veel groen.

picture: Riad le Rihani.

Daarna slapen we twee nachten in Dar Titrit.
Daar is ook een plunge pool (zoals dat zo gezellig heet) op het dakterras. 
Als het goed is wordt het heerlijk weer, 28 graden en zon. Dus ik ga dan zeker even “plungen” in the pool.

Dat betekent dat ik deze week nog even een jurk moet kopen. Ik heb natuurlijk helemaal geen zomerkleding die nog een soort van goed is. Alles zit sowieso nog in zakken van de verhuizing….

Uiteraard ga ik mijn moeder alle hotspots van Marrakech laten zien, willen we naar de hammam gaan en zeker de Majorelle tuinen bezoeken.

En weet je wat we ook gaan doen? Shoppen in the souks! En ik denk dat ik een boek ga lezen. Ik weet niet eens of ik nog kan lezen…. Maar ik ga het proberen.

Liefs, Sanne