Selecteer een pagina

En als je dan in Marrakech bent, dan wil je natuurlijk ook wel alle mooie dingen gaan zien, toch?


We hadden vorig jaar, toen we samen in Marrakech waren, natuurlijk al veel dingen gezien en gedaan. Maar we wilden Bo de beste dingen daar ook showen. Dus gingen we met hem naar Le Jardin Secret: een prachtige tuin midden in de medina. Hier kan je ontsnappen aan de drukte en lekker even zitten in de rust en in de zon. Je kan er wat eten en drinken in het restaurantje en Bo heeft er fijn kunnen spelen met het water en wat blaadjes die in de “stroomversnelling” kwamen.


We wilden ook wat cultureels doen, dus gingen we langs het Maison de da Photographie. Dat was wel mooi om te zien. Maar goed, Bo vond het toch al vrij snel wat saai. En we kwamen er al snel achter dat Mari door geen 1 deur past in heel Marrakech.

Dus zijn we weer wat verder gaan lopen (je loopt wat af hoor door zo’n stad) en s’middags hebben we gegeten in restaurant Le Jardin.
Dit is natuurlijk DE hotspot in Marrakech. Alleen maar mensen met telefoons die foto’s maken, waaronder ik zelf ook dus. Maar het is er ook wel verdomd prachtig.

Daarna gingen we weer rondlopen en shoppen. Shoppen, voor mij. Is ook belangrijk!

Met een tussenstop bij Cafe des Epices op het Place des Epices (mijn favoriete plein).

Toen de zon onderging hebben we nog een drankje gedronken op een dakterras aan het Djema el Fna plein.

De hele dag rondlopen in de medina en de souks is behoorlijk vermoeiend. Zeker voor een mannetje van 6, en een mannetje zoals Bo. Maar voor iedereen wel hoor. Dus neem vooral af en toe even de tijd om een beetje tot jezelf te komen.

Liefs, Sanne