Selecteer een pagina

Toen we in Essaouira waren, mochten we een ochtendje doorbrengen in La Maison Flamingo. Een helemaal nieuw gebouwd huis in Essaouira (dichtbij de riad waar wij sliepen) wat verhuurd wordt en bewoond door een Frans gezin (met twee kleine kids). Zij zijn van plan volgend jaar permanent in Marokko te gaan wonen. Dit huis kan je dus huren. Wij mochten er eventjes een ochtendje rond kijken en zwemmen. Nou, dat sla ik nooit af natuurlijk. Wat een plek….! Dit huis is precies zo gebouwd zoals ik een huis zou laten bouwen als ik dat ooit mag doen. Geweldig! Veel stalen deuren en ramen, ronde vormen, stucwerk, kleurgebruik helemaal mooi. Dus ik heb hier veel inspiratie kunnen op doen. En de kids (en ja, ik zelf ook natuurlijk) hebben hier heerlijk gezwommen in het verwarmde zwembad. Een fijne plek, waar we de volgende keer als we in Marokko zijn, waarschijnlijk wat langer gaan boeken!

Al met al was Essaouira zeker het bezoeken waard. Het is er een paar graden koeler dan in Marrakech en het was tof om ook de sfeer van dit stadje mee te maken.

pictures @enstijl

Na een diner (weer pizza….) bij Ocean Vagebond en een nachtje slapen in Riad Baoussala, werden we woensdagochtend wakker….

En daar over meer in de volgende blogpost….

Liefs, Sanne