Selecteer een pagina

Tijdens ons verblijf bij de Berber Lodge zijn we ook een dagje naar de Beldi Country Club geweest.

Daar wilde ik ook al een tijd lang even kijken. Je kan daar dan, ook als je er niet overnacht, een dagpas kopen en dan krijg je een drie gangen menu voor lunch en toegang tot de pool. Heel chique. Dus dat hadden we gedaan! Lekker geluncht, maar ik denk toch dat de ijsblokjes in de wijn niet goed waren of dat we iets anders verkeerds hadden gegeten, want hierna begon de hele buikpijn periode…. Onwijs veel last gehad heklaas. Mari ook een dag later. Dus dat was wel echt wat minder en zorgde wel voor een domper op de vakantie. Dan helpt het ook niet echt mee dat je tussen de chique knappe mensen loopt, half rennend, om de wc te halen. Of is dit dan net weer too much information? In ieder geval: niet fijn.

Maar goed, dat kan gebeuren…. En alsnog was het heel mooi daar hoor en fijn om er een dagje rond te hangen. Wat ik wel vind van dit soort clubs: het is wel wat pretentieus. Ik voel me er niet helemaal op mijn gemak met rond spetterende kids in het zwembad. Ik kan wel schijt daar aan hebben hoor over het algemeen, maar je voelt je toch wat meer bekeken. Verder vond ik het ook wel prijzig allemaal…. Dus om nou te zeggen: dat doen e nog een keer? Nee, dat niet zo snel…. Maar wel mooi om een keertje gezien te hebben.

pictures: @enstijl

Voor zover deze blogpost over de Beldi Country Club. Weer door.

We hadden niet voor niets een huur auto geregeld! Op naar Essaouira. Een kustplaatsje zo’n 3 uur rijden van Marrakech. Best een lange tocht. Maar met een beetje road trip muziek op en veel te zien om ons heen buiten, waren we erg ook wel weer snel eigenlijk….

In de volgende blogpost daar meer over….!

Liefs, Sanne