Selecteer een pagina

Al heel lang stonden deze op m’n lijstje. Echte Marokkaanse riad deuren. Nu kwam ik via via op de Facebook pagina van een styliste in Amsterdam die al haar spullen verkocht omdat ze naar marrakech gaat verhuizen. En zij verkocht deze super toffe houten deuren! Gelukkig had nog niemand ze geclaimed en mocht ik ze overnemen. Ze moesten wel eventjes naar beneden met een verhuislift daar van drie hoog in Amsterdam naar beneden en toen nog naar ons met een verhuisbusje: maar dan heb je ook wat! Ik was ze even wezen bekijken en had meteen een kijkje genomen in het prachtige huis van styliste Nicole Francesca Manfron. Wat een geweldig appartement! Een bed in de woonkamer, een echt loft gevoel. Het hele huis stond vol met mooie dingen. Leek echt wel een winkel. Een snoepwinkel voor mij dan! Prachtige lantaarns uit marroko heb ik ook bij haar gescoord en deze deuren dus en ook de witte smeg koelkast van drie jaar oud mocht ik overnemen! Wat een vondst! 

Altijd zo leuk om inspirerende huizen te zien! Ik had er wel mooie foto’s willen maken, maar had m’n camera helaas niet mee en zij was dus midden in een verhuizing…. Dus daar was het moment niet echt voor. Ik krijg altijd veel energie van inspirende huizen als deze en krijg meteen weer ideetjes voor in ons eigen huis. Vandaag gaan we bijvoorbeeld gratis ergens een paneeldeur ophalen voor in ons huis. Als deur van de woonkamer naar de hal. Daar zit nu zo’n lelijke, standaard deur in…. Wel aan vervanging toe. Dus dat is ook weer een toffe vondst. 
Altijd in beweging is ons huis. Maar dat krijg je, als je inspiratie op doet bij andere mensen of winkels bijvoorbeeld. 
Ik zou wel eens naar Marrakech willen gaan, voor inspiratie. Volgens mij vind je dat daar op elke hoek. Prachtig! Nu al zin om daar foto’s te maken. Eerst natuurlijk dan even over mijn enorme vliegangst heen zien te komen, maar dat is een ander (lang) verhaal. Zo haal ik toch een klein beetje Marrakech in huis.

Liefs, Sanne