Selecteer een pagina
“De naam Manggis verwijst naar de “koningin van de tropische vruchten”, de manggissteen” staat er op de website van Manggis Living. Ik kwam via via dit mooie merk tegen. Zij importeren prachtige items uit Bali. Balinees vakmanschap wordt door de eigenaresse naar Nederland gehaald. Zij heeft goed contact met de vakmensen in Bali, doordat ze er vaak zelf ook naar toe gaat. Dat verbetert de samenwerking en is daardoor ook erg goed voor de mensen die deze producten maken. Doordat zij meerdere malen per jaar naar Bali gaat, blijft de collectie veranderen en vernieuwen. 

Het merk is alleen voor retail verkrijgbaar bij TICA in Aalsmeer en DutchLabelCollection in Groningen. Webshops of woonwinkels kunnen hier artikelen inkopen voor hun winkel. Als ik toch een winkel zou hebben…. Dan zou ik het het liefst alles van Manggis Living inkopen. De items zijn echt net even een stuk bijzonderder dan wat je gewoonlijk ziet en het geeft je interieur een persoonlijke sfeer. Ons interieur krijgt steeds meer een beetje een Balinese/Ibiza-achtige look. Veel natuurlijke elementen gecombineerd met veel wit. Als de basis wit is, komen materialen als hout, rotan en bamboe goed uit! Items zoals dit windlicht bijvoorbeeld: 


De prachtige verentooi van Manggis Living vind ik vooral echt een eye catcher. Dit zie je bijna nergens! Veel complimenten krijg ik erover, hij valt dan ook echt op!

Een populair item van Manggis Living is de hanenmand lamp. Hij wordt wel her en der nagemaakt door allerlei grotere winkels, maar deze originele lamp blijft mooi en geeft heel mooi licht. 


Ook de witte, houten ananas (die ik weggeef in een leuke give away vandaag op instagram), de zwarte kralenketting en het lijstje met de afbeelding en tekst zijn van Manggis Living. Veel goede accessoires dus om mee te stylen en de trolley in de woonkamer mee te versieren.

Kortom: een prachtig merk wat ik zeker voor je in de gaten ga houden! Woon webwinkel By Noth verkoopt bijvoorbeeld items van Manggis Living (de hanenmand heb ik daar bijvoorbeeld vandaan. Zie ook de foto’s op site site). En zo zijn er nog meer winkels en webwinkels, zoals bijvoorbeeld: 
suhka

Voor B2B:
– TICA
– DutchLabelCollection