Selecteer een pagina
Ik kan het ook gewoon niet laten. Altijd is ons huis in beweging. Dat is soms best een beetje onrustig, maar het zorgt ook voor vernieuwing en daarom soms nieuwe energie. Ik vond de speelhoek wat kaal…. Ik kom toch een beetje terug van alleen maar witte muren in dit huis. We hebben een hele ruime woonkamer nu natuurlijk, die wel af en toe wat kleur nuances kan gebruiken. Dus de muur achter de bank had ik al geverfd met Nuance Muurverf van Le Noir et Blanc (kleur: Wheatgrass). 
En nu heb ik ook de muur in de speelhoek geverfd met deze verf met het toffe effect. Het is heel simpel om te werken met deze verf. Breng eerst een laag aan met een roller en ga dan met een blokkwast (als de eerste laag droog is) eroverheen in een aantal vegende of wolkende bewegingen. Iedereen kan dit!

Het kleine bankje zag ik staan bij Archive Store in Amsterdam en kon ik niet meer vergeten.

De mand van Earthware doet dienst als opbergruimte voor allerlei speelgoed en ook de witte kast staat daar vol mee…. Daar moet ik nog wel iets op verzinnen, want de kast staat vaak open (omdat de tv in de kast staat) en dan zit je dus de hele tijd tegen allemaal troep (nogal kleurrijke troep ook) aan te kijken.

De speeltent vond ik bij H&M Home online, ze hebben hem nu in een beige linnen achtige kleur! Het kleine beni kleedje nam ik zelf mee uit Marrakech. Net als de lampenkapjes die er hangen. De gouden maan slinger is van Noa May.

all pictures and styling: @enstijl
Wat vinden jullie ervan? 

Liefs, Sanne