Selecteer een pagina
Ik weet niet hoe dit opeens ontstaan is, maar ik heb een liefde voor rotan ontwikkeld volgens mij.

Eerst was er: de pauwenstoel. Daar bleef ik maar aan denken en heb ik uiteindelijk in de sale bij Kwantum gekocht een tijd geleden.

picture and styling: @enstijl
Toen zag ik een waanzinnig daybed op de vtwonen en designbeurs voorbij komen bij Karwei. Deze heb ik toen gekocht voor het nieuwe huis. En alsof dat nog niet rotan genoeg was: heeft Jip voor haar verjaardag een rotan hobbelpaard gekregen. En voor mezelf kocht ik in de sale bij vtwonen een rotan eettafelstoel van TineK Home. Nu moet ik natuurlijk weer uitkijken dat niet alles rotan wordt…. Maar als ik het teveel vindt, zet ik een van de items gewoon in Jip’s kamer. Daar vind ik rotan namelijk ook heel erg mooi. 

Daar stond de pauwenstoel eerst bij ons ook: in de kinderkamer:

picture: @enstijl

De mooie hoofdeinden van Leo and Moon bijvoorbeeld, zijn ook te gek toch?

pictures: Leo and Moon

Op instagram en pinterest zie ik de fijnste plaatjes voorbij komen van kinderkamers met een rotan bedje. 

of deze:
picture: www.lidor.nl

Op marktplaats blijf ik ook speuren op de zoekterm: rotan. Wellicht vind ik nog eens een ledikantje voor Jip….


Wat vinden jullie ervan? Ouderwets of kan het juist wel weer?

Liefs, Sanne