Selecteer een pagina

Ik houd van linnen…. Ik vind het prachtig. Linnen doeken, gordijnen, kleden, tafellakens en beddengoed natuurlijk. Ik heb voor onszelf en ook voor de airbnb linnen dekbeddengoed.

Van het mooiste soort, namelijk van Casa Comodo.

Op ons eigen bed heb ik het liefst de kleur: Classic Sand liggen. Dat past goed bij het swiss sense bed en bij de kleuren van de badkamer. Het is lekker zwaar linnen, een prachtige kwaliteit. En het mag een beetje kreukelen! Sterker nog: dat vind ik juist mooi. En dat komt ook maar goed uit, want ik heb niet eens een strijkbout.

Hier ligt de Classinc sand ook in de airbnb.

In de airbnb hebben we een wat donker grijzer bed van swiss sense, dus daar heb ik vaak het Mineral Grey beddengoed liggen.

Ze hebben allemaal mooie kleuren. En het is plastic free en duurzaam gemaakt. Dat is natuurlijk ook wel fijn. Ook is het hypoallergeen en een echt natuur product. Het is altijd best een investering, dit soort beddengoed, maar het slaapt echt zoveel lekkerder en het staat natuurlijk super prachtig. Koel in de zomer en warm in de winter. En het gaat lang mee en raakt nooit “uit de mode”. Ik kijk altijd uit naar het moment van in bed stappen en dat de deken met het linnen beddengoed dan zo heerlijk over je heen valt. Echt wel prettig!

Dus ik zeg: het is het zeker waard!

Liefs, Sanne