Selecteer een pagina
In de slaapkamer wil ik het toch het liefst helemaal wit. Wit geeft rust. En rust: dat zou je natuurlijk wel kunnen gebruiken in de slaapkamer. Ik slaap nu niet geweldig nu ik super zwanger ben…. maar het is wel fijn als de slaapkamer een rustige plek is, zonder al te veel afleiding. Bijna elke nacht komt het mannetje nog wel tussen ons in liggen…. Soms omdat hij moet plassen en dan niet meer naar boven wil, soms omdat hij al geplast heeft…. En z’n bed dus nat is. Of hij heeft gedroomd. Of denkt dat het al ochtend is. Dat geeft al onrust genoeg. Dus de rest is gewoon (ongeveer) helemaal wit! Prettig! 

En wat ik vooral zo mooi vind, is wit linnen. Ik vind het een prachtig materiaal: linnen. Bij H&M Home hebben ze momenteel aardig wat linnen in het assortiment en daar heb ik dan ook deze prachtige wit linnen dekbedovertrek en wit linnen kleed (het is officieel een tafelkleed….) vandaan. 
Het slaapt heerlijk! En staat ook zo mooi!

all pictures and styling: @enstijl
In het vorige huis hadden we de slaapkamer zwart. Zie deze oude blogpost.
De foto zie ik af en toe nog wel voorbij komen en ik blijf het vet vinden. Voor in dat huis. Hier past dit beter. En dit past nu ook beter bij mij in de levensfase waar ik nu in zit. 

Wat heeft jullie voorkeur? 

Ik heb op Pinterest zelfs een heel pinterest bord aan mijn liefde voor linnen gewijd.
Volgen jullie mij al op Pinterest?

Fijne avond en slaap lekker! 

Liefs, Sanne