Selecteer een pagina
Na twee jaar in de kleuterklas juf Linda te hebben gehad als juf, wordt dat straks wel even afkicken in groep 3. Wat een bijzondere juf! Een juf die Bo goed doorheeft en hem ook goed snapt. We vonden dan ook dat ze iets bijzonders verdiende na twee jaar met deze klas. Dus schreven Mari en ik een nieuwe tekst op het nummer “Duurt te lang” met tekst van Glen Faria en gezongen door Davina Michelle, voor juf Linda. Mari maakte de muziek na, want er zijn niet echt geweldige instrumentals te vinden en ik heb het op een middag ingezongen in de studio van Mari (Soundsright).

De kinderen hebben allemaal thuis goed geoefend en het refrein opgenomen met de telefoon van de ouders. Mari heeft dit allemaal samengevoegd, dus ze zingen zo allemaal het refrein mee. Ook hebben ze allemaal nog een persoonlijke boodschap voor de juf. We hebben vorige week het lied “gegeven” aan de juf en je raadt het al: dat was janken geblazen. En niet alleen voor de juf…. Ik noem geen namen. Maar het begint met een F en eindigt op loris.
Een geslaagd cadeau zo en wilde het toch even met jullie delen.

Dus bij deze: Klik hier.
Naar groep drie is best wel een grote stap voor die kleintjes.
Ze zijn er nu wel echt aan toe. Vervelen zich in de klas en zijn klaar om nieuwe dingen te leren.
Maar ik vind het nogal wat: opeens naar het “grote schoolplein”, meer regels, veel meer leren, veel meer stil zitten. Dat wordt nog wat. Zeker voor Bo. Maar: we gaan het zien.

Bedankt voor de goede zorgen, lieve juf Linda. We gaan je missen.
Op naar groep 3!

Liefs, Sanne