Selecteer een pagina
Wat een fijne dienst: Lex woont! Daar heb je nou echt iets aan! Je sluit een abonnement af bij Lex woont en je betaalt maandelijks een bedrag van: 29,95 euro.
Voor dat bedrag (nog geen drie tientjes per maand!) ben je lid van Lexwoont. Ben je nou niet zo’n klusser, zoals ik dus niet ben? Dan is lex woont heel handig voor jou! Voor een vast bedrag per maand staat er altijd een vakkundige professional voor je klaar om je klus te klaren. Ze leveren kwaliteit en hanteren een eerlijke prijs. Ook bij spoedgevallen kan je gewoon het nummer bellen en staat er iemand voor je klaar. Wel zo handig als je bijvoorbeeld opeens een lekkage hebt of de stroom is uitgevallen en je hebt midden in de winter opeens geen warm water, dus verwarming, meer! Hier kun je nog even lezen hoe het in z’n werk gaat.

Mari heeft natuurlijk de laatste tijd veel klusjes gedaan. Maar hij heeft zeker niet altijd tijd. Hij werkt fulltime, heeft z’n eigen bedrijf en heeft in het weekend eigenlijk niet echt zin om de hele tijd klusjes te doen. Klusjes die ik dus verzin. Die ook wel echt moeten gebeuren, maar waar dus niet altijd zin of tijd voor is. En klusjes die ik dus niet kan. Ik kan door de fybromyalgie en het feit dat ik net een baby heb die verzorgd moet worden momenteel niet verven. Zeker niet als het om veel schilderwerk gaat. Dus toen ik bedacht dat ik graag alle muren, het plafond en het houtwerk in Bo’s kamer grijs wilde hebben, dacht ik eventjes: wie gaat dat dan doen? Mari krijg ik niet zo ver. Dus heb ik laatst voor zo’n klus Lex gebeld. 

En meteen werd ik gebeld en hebben we een afspraak gemaakt. Op de afgesproken dag en tijd kwam de handyman Dirk aan en heeft de hele kinderkamer prachtig geverfd.

Hij gebruikte verf van Farrow and Ball, wat wel twee keer aangebracht moest worden voordat het goed dekte, kleur: down pipe.

En ook al vond Dirk het eerst een beetje raar, hij heeft ook het houtwerk (naar mijn wens) meegenomen in dezelfde kleur.

Het resultaat is prachtig: de hele kamer in dezelfde kleur “down pipe” grijs van Farrow and Ball.

all pictures and styling: @enstijl

Voor een volgend klusje ga ik zeker weer bellen met Lex!

Kan jij ook nog wel wat klussen verzinnen waar je zelf niet aan toekomt en die je graag aan iemand anders over zou laten? Word abonnee en bel ook!

Liefs, Sanne