Selecteer een pagina
Eindelijk! Een eettafel stoel die lekker zit! Dat mocht ook wel eens voor de verandering. We hebben 1 andere stoel die lekker zit, vind ik. Daar is m’n man het dan niet eens mee eens. Maar deze prachtige industriële stoel van Home is Home was zeer welkom!

Gemaakt van leer en metaal heeft de stoel een prachtig, stoer uiterlijk. De rugleuning zit met een soort riemen vast. Hele toffe details! 

Ik zag deze mooie stoel voorbij komen op instagram en was meteen om! Ik vond hem bij de webshop: Home is Home. Een webshop die ik tot voor kort nog niet ontdekt had, maar die vol staat met toffe items. Deze stoel heeft een zitting van microleder, een veter aan de onderkant en een gesp dus aan de achterkant.

Home is Home verkoopt veel mooie merken, als Eleonora, Zuiver en By Boo. En wat ook wel heel fijn is aan dit soort webshops: ze bieden gratis verzending en gratis retourneren aan en geven 30 dagen bedenktijd.

Hij staat echt prachtig tussen de andere, witte stoelen aan de witte eettafel en ik heb hem geclaimd hoor. Nu heb ik eindelijk dus een lekkere stoel!

Aan tafel!
Liefs, Sanne