Selecteer een pagina
L’authentique volgde ik al een tijd op instagram. Ze doen mooie projecten en verkopen prachtig materiaal om muren een volledig nieuwe look te geven. Ze hebben verschillende soorten verf en voor de muur boven de keuken heb ik gekozen voor een betonlook verf in de kleur beige.
De verf is waterproof, dus dat is wel erg fijn voor achter de keuken. Er wordt nog wel eens gespetterd en geknoeid en de muur kan ik dus met water afnemen. Het kost wel wat oefening om deze verf mooi aan te brengen. Daarom kwamen …. van L’authentique persoonlijk langs om met mij samen deze muur te bewerken. Hoe leuk! Een workshop betonlook muur maken!

Ze heeft het goed voorgedaan en het me goed uitgelegd, dus ben ik nu ook in te huren voor al uw verf projecten…. Nee, dat niet. Maar leuk was het wel!

Dit was de muur voor we er een betonlook aan gaven.

De kloddertjes drogen in de muur, daar zie je na een aantal uur niks meer van. Het moet 12 uur drogen en na 30 dagen is het zo hard dat het te schrobben is! Ideaal dus voor in de keuken! En eigenlijk voor alle muren, zit ik nu te denken: als je kinderen hebt.

all pictures and styling: @enstijl

De verf die L’authentique maakt en verkoopt is volledig ecologisch verantwoord: een duurzaam product. De verf is op waterbasis en dat is wel zo fijn: de verf stinkt niet, dus je hoeft niet meteen het huis te ontvluchten als je ermee bezig bent!

Ook de matte chalkpaint verf is prachtig! Daar zou ik ook nog wel een muurtje mee willen doen!

Nu eerst even bijkomen van deze klus…. Nee hoor. Sylvia van L’authentique heeft alles gedaan. Alle credits gaan naar haar. Maar de volgende keer kan ik het zelf, denk ik…. Ik heb het hele weekend gekeken naar het resultaat van een ochtendje verven met deze bijzondere verf!

Liefs, Sanne