Selecteer een pagina

The love for kunstplanten, is real….! Ik heb geen hele groene vingers…. Dus weet je: ik ben gewoon echt blij met die nepperds in huis! Ze staan in de tuinkamer en krijgen daar niet echt genoeg direct zonlicht. Dus gingen we voor nepperds. En dat bevalt eigenlijk heel goed. Ik hoef ze geen water te geven, niet op ze te letten. Ideaal. En ok, ze zijn vaak wat duurder en het kan best een investering zijn (vooral de joekels kosten wel zeker wat….), maar; ze zijn dan ook wel echt voor altijd he.

Dus dan is het wel weer ok. Een grote echte strelitzia plant kost ook zo bijna 200 euro namelijk!

De Klerk heeft mooie planten. Echte en dus ook nepperds. Dus hier komen een aantal van mijn fake ones ook vandaan. De palmen bijvoorbeeld en onlangs nog de joekel van een bananenplant. Want was is een urban jungle zonder een mooie bananenplant, toch?

all pictures and styling: @enstijl

Eens kijken welke planten (nepperds) er nog meer bij komen bij mijn verzameling. En laatst gaf ik er per ongeluk eentje gewoon een beetje water, echt. Zo goed lijken ze! Wie houdt er ook van nep planten?

Liefs, Sanne