Selecteer een pagina
Kunst in huis….Ik vind het altijd een beetje een lastig aspect. Sowieso hebben wij helemaal niet het budget om kunst aan te schaffen. Maar ook posters en prints die wel betaalbaar zijn vind ik lastig. Ik ben altijd snel weer uitgekeken op dingen. Dus wisselt ook de muur decoratie wel eens…. Ik heb nog steeds een prachtige poster van een foto van Tove Frank staan die ik zonder glas in een oude, vintage lijst deed. Die staat (hangt nog steeds niet, want ik weet de juiste plek nog niet) in de woonkamer en heeft al op verschillende plekken gestaan. Dat is wel weer het handige ook meteen van kunst neerzetten in plaats van ophangen. Als je eenmaal met pluggen en ophangsystemen gaat werken, is de plek zo definitief. Dus daar houd ik zelf niet zo van….

Ik heb al een tijdje dit mooie werk (gewoon te koop bij Woonexpress) op het oog:

bron: www.woonexpress.nl
Maar ik weet niet of ik het ook weer snel zat zal zijn….?

Het werk van Serge Anton is ook heel mooi, maar al te duur wat mij betreft. Ze verkopen zijn werken bij CouleurLocale.

Foto’s van: Couleur locale.

Natuurlijk is het werk van fotografe Hannah Lemholt heel erg favoriet, wat ze via Lovewarriors.se verkopen en nu ook verkrijgbaar is op een ixxi. Zie mijn blogpost over deze ixxi die we in de slaapkamer hebben hangen.

En ook zijn sites als: desenio favoriet voor mooie, betaalbare zwart wit posters.

Dit heb ik nu in de keuken staan, qua “kunst”. 

Een print van lovewarriors geprint op canvas doek van Albelli.
Maar echt een kunst stuk…. Dat zal nog wel even doorsparen zijn en dan nog zal ik het lastig vinden zoiets duurs te kopen voor aan de muur. Dan moet het wel heeel bijzonder zijn.

Wat hangt er bij jullie aan de muur?

Liefs, Sanne