Selecteer een pagina

We hebben langzamerhand best wat mooie kunstwerken in huis verzameld. Twee prachtige werken van Art in return. En er is een nieuw werk bijgekomen van Wet Paint Boutique. Een prachtig werk gemaakt op jute en gemaakt is door Ilse van Stoltz. Ik vind het erg mooi! Zeker in de houten baklijst.

Natuurlijk heb ik al lange tijd dit mooie werk van Art in Return in huis aan de muur hangen. Blijft prachtig! Nu hangt hij boven mijn roly poly chair.

En het waanzinnige portret van de kids, dat Eeffkids gemaakt heeft en ik heb laten inlijsten hangt ook weer in dit huis aan de muur. We hebben laatst een nieuw portret laten maken (drie jaar later) en dat heb ik ook weer laten afdrukken en ga ik ook weer laten inlijsten. Die geven we ook in de woonkamer of keuken een plekje.

Toch vind ik niet snel wat mooi. Kunst is heel persoonlijk. Daarom kan iets wat ik mooi vindt, iemand anders echt totaal niks aan vinden. Dat mag ook. Gelukkig vinden we niet allemaal hetzelfde mooi, toch?

Ik vind een juju hat, zoals hier aan de muur hangt, ook al een kunstwerk op zich…. Telt dat ook?

Deze art wall in de hal is ook leuk geworden. Een werk van vriendin Floor Boersma (de Kate Moss in zwart wit), een kunstwerk van Bo (die maakte een fiets), een werk van eau de Marie en wat losse dingen.

all pictures: @enstijl

Wat heb jij thuis aan de muur hangen?

Liefs, Sanne