Selecteer een pagina

Ik heb de kranen en de douches gekocht voor het nieuwe huis. NU AL? Ja, dat moet wel een beetje, dan kunnen de klussers er rekening mee houden.
 
We hebben straks eigenlijk (niet normaal luxe….) drie badkamers. Eentje voor ons zelf, een badkamer voor de kinderen en een badkamer in de guestroom. Dus veel kranen nodig!
Dit wordt onze douche. Isn’t it pretty?

Dit wordt de kraan voor onze badkamer en voor de kinder badkamer.

Dit wordt de kraan voor bij het bad (er komt ook een bad in de guestroom, waar dus ook zo’n kraan komt).

Deze kraan komt bij de wastafel in de guestroom.
In de kinder badkamer komt alleen een inloop douche. Dus geen bad. Dus daarvoor kocht ik deze douche: En daar komt deze kraan.

Ik heb gekozen voor brushed gold. Niet glimmend, gelig goud, maar een beetje lichter. Een eental van de kranen en douches zijn er al en ik moet zeggen: dat ziet er goed uit. Want weet je waar ik dit alles besteld heb? Bij aliexpress…. Ik wil niet persé reclame daarvoor maken. Maar we hebben niet een oneindig budget. Dus van een aantal dingen moeten we kijken of er een goedkoper alternatief is. En dat is dus dit geworden. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit….

Het ziet er in ieder geval wel heel mooi en stylish uit! En dat is ook wat waard, toch?

picture: enstijl

Dit is bijvoorbeeld het moodboard voor de badkamer. Zo ziet een brushed gold kraan er toch chique uit toch in combinatie met de beige zelliges en het stukwerk?


Liefs, Sanne