Selecteer een pagina
Tijd voor wat kleur in huis! Ik kan natuurlijk in de kinderkamers helemaal los gaan met kleur. En dat vind ik wel zo fijn! Het levert een totaal ander plaatje op dan de woonkamer beneden en onze slaapkamer, voor alles voornamelijk wit is.

Ik wilde al een tijdje graag een kleurrijk beni ourain/berber kleed voor op de babykamer. Nu heb ik de perfecte gevonden! 

Een prachtig, oud, antiek kleed uit Marokko, van Azul Bereber. In de shop (ze shippen vanuit Spanje) vind je hele mooie kleden. Ik zou ze allemaal wel willen en er heus wel een plekje voor vinden…. Ook is er veel mooie reis inspiratie te vinden op de website die ik zeker ga bekijken als ik ooit naar Marokko ga. Dit zou ik heel graag willen. Alleen al voor het prachtige licht wat je daar hebt voor fotografie wil ik er graag heen. Eerst nog even (even….) over m’n vliegangst heen komen…. Maar dan staat Marokko wel hoog op mijn to go to lijstje.

Dit wollen kleed is handgemaakt in de vallei van Ourika in Marokko en heerlijk zacht. De kleuren springen er erg uit!

Eerst had ik hem eventjes in onze slaapkamer geprobeerd. Zodat jullie kunnen zien: als de rest allemaal wit is, kan ik een beetje kleur wel aan hoor in ons interieur! Maar toch: komt hij het beste tot z’n recht in de kleurrijke babykamer van Jip.

Wat een prachtige patronen hebben zulke kleden toch! Je hebt zo echt een uniek item in huis. Nergens is er nog precies zo’n kleed op de wereld! Dat is toch cool?!

Wat vinden jullie: op de slaapkamer of op de babykamer dit mooie, unieke kleed?

Liefs, Sanne