Selecteer een pagina

Ik ga voor de woonkamer warme kleuren toepassen. De laminaat XL vloer (van vtwonen, via karwei) is donker. De muur achter de tv wordt ook wat donker en ook de muur richting de hal zeg maar krijgt een donkere kleur.

Daar op die muur ga ik werken met kalkverf van Vestingh, in de kleur: Holy Monkey. Dit is een nieuwe kleur (NO. 127), heel spannend hoe die gaat uitpakken!

De muur achter de tv wordt gestuukt op een speciale “marrakech” achtige manier door Molitli. De Concrete Marrakesh is een nieuw product en ik ben heel benieuwd hoe dat gaat worden ook!

foto: Molitli

De muren rondom de ramen worden waarschijnlijk Mushroom in kalkverf van Vestingh. Die hebben we nu natuurlijk ook in huis en bevalt nog steeds erg goed.

Kleur: Mushroom, NO. 287 van Vestingh
Wellicht ga ik ook nog Velvet Fudge van Vestingh in kalkverf toepassen. Lijkt me ook te gek!

De wand van de trap ga ik ook verven. Maar dat ga ik even laten afhangen van de kleur van het stucwerk van de trap. Dat gaat Molitli ook doen. En ik heb een RAL kleur daarvoor uitgekozen…. Maar het is eventjes afhankelijk van hoe die uitpakt in werkelijkheid. Daarop pas ik de kleur van de muur rondom de trap dan aan. Maar ik denk wel dat dat ook kalkverf wordt.

Zijn jullie net zo benieuwd als ik? Ik kan niet wachten tot ik aan de slag kan…. Maar dit duurt dus nog wel eventjes….

Liefs, Sanne