Selecteer een pagina

En voor de kamer van Bo heb ik ook al een plannetje gemaakt. Hier ga ik de kleur: Warm Tan van Vestingh toepassen. Ik denk in kalkverf. Ik denk dat dit heel cool wordt. Bo wil weer graag een soort woestijn gevoel in z’n kamer, net als wat hij nu heeft. Dat bevalt dus wel! Fijn om te horen is dat!

Dit in combinatie met een mooi Majorelle blauwe sprei van Living Maroc op het bed…. Is een toffe combinatie voor een stoere, warme jongenskamer, dacht ik zo.

Dat is deze mooie kleur blauw, die je in de Majorelle tuin in Marrakech kan vinden:

Hij is er zelf erg enthousiast over en zeker als kids wat ouder worden, is dat erg belangrijk natuurlijk.

Het bed wat hij nu heeft (een bank bed met spijlen in zwart metaal) past niet in z’n nieuwe kamer, vanwege de schuine muren. Dus die gaan we verkopen. We moeten wel nog even een nieuw bed zien te vinden voor hem. Linnen gordijnen erbij en een goeie kast en klaar is Bo.

Ik hou jullie op de hoogte.

Liefs, Sanne