Selecteer een pagina

Oh, wel een van de lastigste dingen: kleuren uitkiezen. Ik weet goed welk sfeertje ik wil, maar de juiste kleur daarvoor uitkiezen, is best lastig. Vroeger had ik gewoon alle muren wit. Heel makkelijk (ook al heb je ook 100 verschillende soorten kleuren wit….), maar het was toch ook wel wat saai. In ons huidige huis is bijna geen enkele muur meer wit en dan bevalt qua sfeer erg goed!

Dus in het nieuwe huis willen we weer gaan voor warme kleuren. Maar het zijn nogal wat vierkante meters…. Het liefst wil ik de sfeer van de Berber Lodge in Marokko in huis halen. Maar dit zijn leem gestuukte wanden en die kleur is echt lastig te vinden.

Ik heb gekozen voor kleuren van Vestingh. Dit zijn zulke warme, volle kleuren! In ons huidige huis heb ik ook met Vestingh LAB ecopaint gewerkt en dat is goed bevallen. Het is een ecologische en duurzame verf lijn en ze steunen met de verkoop ook een goed doel. Dus er zit ook een goed verhaal achter.

Dus ik heb alle stalen aangevraagd en ben gaan combineren en kijken wat het beste in de buurt komt van mijn moodboard.

Ik heb een hele berg verf besteld nu. 
Van alles….
Van MUSHROOM (#287) (uiteraard komt die weer terug in het nieuwe huis) naar BLACK CLAY (#40) en van WARM TAN (#91) tot VELVET FUDGE (#380).

Dit is de MUSHROOM Chalkpaint.

pictures: @enstijl
Ik kan niet wachten tot we daar straks lekker mee aan de slag kunnen. Verven kan ik namelijk ook redelijk zelf. Dat is ongeveer meteen ook een van de weinige klussen tijdens het verbouwen dat ik voor een deel zelf kan aan pakken. Dus ik heb er zin in! Maar het is nog niet zo ver hoor. Eerst moet al het andere nog af….

Liefs, sanne