Selecteer een pagina

Natuurlijk ga je wel weer mijn stijl terug zien in het nieuwe huis. Ik ga het niet helemaal anders doen.

Maar elk huis vraagt toch weer om een iets andere aanpak. En van elk huis, leer je weer iets. Dus ik weet steeds beter wat ik wil. De muren in het nieuwe huis zijn allemaal mooi gestuukt. De huidige bewoners hebben veel grijs gebruikt. En dat vind ik soms wel mooi, maar niet voor alles. Ik ben meer van de beige tinten…. Dus ik ga zeker nog wel een aantal muren verven. Nu kwam ik uit bij betonlook.nl

Een fijne site met prachtige kalkverf (onder andere).

Ik heb voor verschillende kleuren gekozen. Zo gaan we voor de woonkamer voor een lichte kleur: Lin Lisse. Het is daar niet super licht, dus een lichte kleur leek me hier wel goed passen. Door het effect van de kalkverf krijg je toch een levendige muur. Meer sfeer dan wit, zoals de muur nu is.

Ook de kleur: Lin Plus vind ik erg mooi. Die ga ik toepassen in de kamer van Jip.

De kleur: Saint Claire vind ik tof voor de slaapkamer.

Ze hebben ook betonlookverf. Deze verf breng je eigenlijk op bijna dezelfde manier aan.

Maar die is al gemengd en op kleur. De kalkverf komt in twee delen (een basis kalkverf en een pigment in de kleur waarin je de verf kiest) die je moet mengen.

In de betonlook verf ga ik voor de kleur Pomme. Lijkt me prachtig!

Blijven jullie het hele verbouwingsproces volgen?

Liefs, Sanne