Selecteer een pagina

Van kussens, kleden, poefjes uit Marokko krijg ik dus nooit genoeg. En iemand die dat ook heeft, is: Lieke van Living Maroc. Ze heeft haar hele huis vol kleden liggen en zoekt de mooiste schatten voor je uit in Marokko. Ze gaat er normaal gesproken zelf vaak heen en ze hebben er als gezin ook een tijd gewoond. Ze woonden toen in een surfersplaatsje aan de kust, maar nu de kinderen middelbare school leeftijden hebben, leek het ze voor hun weer fijner om hier naar toe terug te verhuizen.

Maar ze sluiten het niet uit ooit weer daar te gaan wonen.


Echt een schatkamer is het dus bij haar, dus wees daarop voorbereid als je gaat!

Wij hebben nu een kleedje liggen van haar in de speelkamer. Twee poefen met kleur voor in de speelkamer en nu ook nog twee prachtige kleine kleedjes, voor in het nieuwe huis (in de badkamers).

De twee poefen samen is Jip’s bankje. Vindt zij zelf….

Dit kleed was eerst 1 runner. Maar je kan er natuurlijk ook twee losse kleedjes van maken. Bijvoorbeeld voor in de keuken of in de badkamer? 

En de mooie, vintage lady ligt momenteel in de speelkamer. Maar het zou ook zomaar kunnen dat ie binnenkort weer ergens anders naar toe verhuist. Want deze ligt echt overal mooi!
all pictures: @enstijl
Ik ga er binnenkort maar weer eens langs. Want ik kan, net als Lieke zelf ook, geen genoeg krijgen van al het moois uit Marokko.

Liefs, Sanne