Selecteer een pagina
Ik kan er geen genoeg van krijgen: vloerkleden. In elke woonwinkel kijk ik er naar en ook online ben ik regelmatig aan het speuren.

Het effect kan zo groot zijn en een ruimte transformeren! We hadden in de woonkamer de laatste tijd even helemaal geen kleed liggen. Ik kon de juiste niet vinden…. Een mooie echte beni ourain is mooi, maar te duur en het is ook erg wollig en geeft af. Dat was het voor nu dus niet echt. Maar toen vond ik de kleden van: Snowdrops Copenhagen.

Dit mooie merk verkoopt niet alleen kleden, maar ook meubels en unieke accessoires.
 Maar ik: ik ging voor de kleden. Voor elke kamer in huis kan je wel een mooi vloerkleed gebruiken. Snowdrops Copenhagen heeft zoveel mooie, dan kan je zeker in een huisje als wat wij hebben, in elk kamertje wel een mooi kleed kwijt!

Dus kreeg Bo een nieuw kleed, Jip een nieuw kleed en koos ik zelf er eentje uit voor onze slaapkamer (een echte wollen) en twee kleden voor de woonkamer. Eentje voor bij de servieskast, eentje voor bij de bank. Wat een bofkont he? En wat staan ze prachtig.

Het grijze kleed is verplaatst van bij de servieskast naar de kamer van Jip, waar het heel goed past bij het roze en met z’n pailletten toch heel goed ook op een kinderkamer past qua styling.


Look-a-like beni’s, maar dan een stuk minder stoffig en beter voor de portemonnee. Dit merk vind je bijvoorbeeld bij Loods5. En op living.nl

Oh, als ik zelf toch een winkeltje zou hebben, dan zou ik dit merk zeker inkopen! Prachtig! Wie weet…. Ooit….

Liefs, Sanne