Selecteer een pagina
Ik deel het altijd graag met jullie als ik weer eens een toffe webshop gevonden heb. En dat heb ik dus: Littledreamers.nl
Ze hebben super veel tofs voor de kinderkamers! En dat allemaal in makkelijke kopjes onderverdeeld. Niet eeuwig zoeken dus, maar gericht kijken naar wat je leuk zou vinden. In elke categorie is wel iets te vinden…. Dus je kan ook lekker rondkijken en browsen….

Ik vind het altijd leuk om ook de persoon achter een bepaalde webshop een beetje te leren kennen.

Eigenaresse Yvonne (35) woont in Zwaag en is in februari 2017 samen met Rik Little Dreamers gestart. In het begin wilden ze zich vooral focussen op de productie van meubels (zo maken ze ook prachtige bedden bijvoorbeeld), maar Yvonne vond het al snel een goed idee om uit te breiden met accessoires om kinderkamers mee aan te kleden.
Zelf hebben ze twee jonge kinderen, een zoon van 6 en een dochter van 4, dus zitten ze bovenop het vuur wat betreft de trends.
Elk artikel in de shop is liefde op het eerste gezicht voor Yvonne, dat is een vereiste. Daarnaast is duurzaamheid ook belangrijk.

Alles wordt heel leuk ingepakt, dus het was een cadeautje om dit uit pakken!

Ik heb op mijn arm een tattoo laten zetten toen Jip geboren was. Zelf getekend heb ik deze ballon met Jippie geschreven in het draadje. Toen ik deze ballon zag van ByOn vond ik het dan een erg toepasselijk cadeautje voor op de kamer van Jip.

En weet je wat? Ook een ballon voor de kamer van Bo (een geweldig nachtlampje zo).

Alvast voor de vakantie heb ik een koffertje besteld voor Jip. Hij is natuurlijk ook erg leuk als decoratie en handig om spulletjes in op te bergen. Of voor een nachtje logeren bij opa en oma?

all pictures: @enstijl
Het koffertje van Olli Ella is er in verschillende kleuren en jij kan er eentje winnen in een kleur naar keuze! Volg @littledreamers.nl en @enstijl op instagram en tag daar drie anderen. Voor extra winkans kan je hier onder deze blogpost een reactie achterlaten en zeggen voor welke kleur jij zou gaan! Succes!

bron: Olli Ella
Gek op deze webshop! Jij ook?

Liefs, Sanne