Selecteer een pagina

Tja…. Een vloer kiezen. Het is zo bepalend. Ik vind het moeilijk hoor, ik ga het gewoon toegeven. De vloeren die ik heel mooi vind, zijn duur. Maar we gaan van een garage een woonruimte maken, dus daar moet een vloer in. In ieder geval vloerverwarming. Anders krijgen we wel hele koude voeten. Vloerverwarming vind ik op zichzelf al super chique. Heel tof dat we dat nu krijgen. Daarover heen moet natuurlijk wel een vloer, loopt zo lastig anders. Dus wat doen we dan…. Er moet een laagje beton/cement over de vloerverwarming heen…. Gaan we deze betonnen vloer gewoon verven? Of willen we een mooie gevlinderde betonvloer? Of een beton cire vloer? Kan dat ook? Novilon toch maar doen?

bron: vtwonen

bron: vtwonen

Pfff….

Nou je ziet het: ik vind het dus moeilijk!

Maar we zijn eruit. Ik zag bij foodblogger: Fooddeco een hele mooie betonvloer toen ik daar een binnenkijker ging fotograferen.

Dat lijkt ons voor in de industriële oude garage wat onze woonkamer/keuken wordt ideaal. Dus hebben we ook gewoon die mensen gebeld die de vloer bij hun gelegd hebben. Dit soort dingen gaat toch het beste via via. Anders zie je echt door de bomen het bos niet meer en is een beslissing nemen niet te doen.

Ik ben heel benieuwd…. Eerst wordt de vloerverwarming gelegd. Over de betonvloer heen die er nu in zit…. En daarover heen wordt een betonlaag gestort en daarover heen komt een cementpapje. Jaaaaaaja. Duidelijk…

We gaan het zien! Ik heb zin in warme voeten door de vloerverwarming. Man: wat chique! Wiehoe!

Liefs, Sanne