Selecteer een pagina
Bo’s kamer: daar kan ik nu nog lekker los op gaan qua styling en inrichting. Hij vindt het allemaal nog even mooi. Al heeft hij nu wel echt aangegeven dat blauw zijn lievelingskleur is. 


De muren zijn blauw, dus dat komt mooi uit. Hebben we samen gemengd, de blauwe kleur. Net zo lang tot we hem allebei mooi vonden. Ik kwam deze opbergbakken van Kids Depot tegen bij de leuke webshop: www.ikbenzomooi.nl en deze passen precies bij de kleur op de muren!

Ze zijn erg handig voor het opbergen van knutselspullen voor zijn bureautje (van lemodi). Ze zijn op te stapelen, dus combineren met een andere kleur bak kan ook nog en hoe meer er geknutseld wordt, hoe meer bakken er nodig zijn, dus stapelen zal wel moeten op een gegeven moment! 

Aan de muur zitten posters uit het posterboek van vtwonen. En ook een magneet van Groovy magnets. De giraffe vond ik op aliexpress en het (imitatie) design stoeltje op retrofurnish (maar dat bestaat nu niet meer). 

Ik ging meteen even verder kijken en de spullen van Kids Depot zijn allemaal super leuk! Ik kon het dan ook niet laten een vloerkleedje en twee nieuwe dieren voor aan de muur in m’n mandje te leggen! Leuke webshop, met een groot aanbod. Van alles om een gezellige kamer te creëren voor je kleintje!

Bo krijgt zo echt al een hele verzameling dierenkoppen aan de muur in zij kamer bij z’n bed. Elke avond voor het slapen gaan wordt er een liedje gezongen over elk dier. Dus ik maak dat ritueel eigenlijk nu zelf steeds langer door er dieren bij te kopen. Maar de neushoorn en de beer zijn zo leuk en passen er echt bij. Wat een fijne kamer!