Selecteer een pagina
Oh wat is het toch fijn om een nieuwe keuken te bedenken, in te delen en straks natuurlijk: te stylen! Ik heb er helemaal zin in! We gaan voor een keuken langs de wand. Dat wordt een moderne strakke ikea keuken, met Voxtorp frontjes. Het werkblad wordt gemaakt door onze klusjesman en gaan we bewerken met betoncire. Daarbij hebben we een vintage kookeiland gekocht. Dat moeten we verhogen en op wielen zetten, maar dan is het een soort van bar en opberg eiland in 1! Veel lades en veel plek om aan te staan of zitten! Ik heb echt zin om daaraan te eten of met een feestje gezellig daar te staan kletsen.
Feestjes worden toch altijd een “party in the kitchen”. Mensen verplaatsen zich vaak naar de keuken met feestjes. Nou, dan kan je er maar beter een super gezellige keuken dus van maken. Uiteraard verhuist onze smeg koelkast met ons mee, dus die komt er te staan. En we gaan weer voor inductie. Er is daar geen gasaansluiting…. En inductie bevalt eigenlijk best prima!

Keukens zijn duur man! En er zijn zoveel lelijke keukens. Natuurlijk hebben we, voor we besloten wat we wilden, de nodige keukenzaken bezocht. En echt wel rondgelopen met een open blik. Maar eerlijk gezegd vond ik bijna alles niet om aan te zien. Het is toch al snel heel standaard of ziet er echt goedkoop uit. Bij Loods5 hebben ze prachtige keukens, maar die zijn helaas dan juist weer wat boven budget. Zoals heel veel andere, redelijk mooie keukens. Dus we gaan weer voor ikea. Dan kunnen we heel veel zelf bepalen en is de prijs een beetje te doen. Het betoncire werkblad zal het, hopelijk, net weer een beetje iets extra’s geven!

Weer een beetje zoals in het oude huis, maar toch ook zeker wel anders!

Pictures and styling: @enstijl

Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen van de keuken!

Liefs, Sanne