Selecteer een pagina
Ik ging even zoeken op mijn blog naar hoe we de jaren hiervoor kerst vierden. Nou, vooral naar hoe het huis eruit zag tijdens de kerst.
Altijd leuk om eventjes terug te kijken! Toch?


Dit was de alternatieve kerstboom in het tweede huis waar we samenwoonden, in het centrum van Haarlem. Met tape op de muur maakte ik de boom.
Dat is het huis waar we woonden toen Bo geboren werd.


Daarna woonden we in een dubbele bovenwoning, op het randje van Overveen. En daar hadden we een echte boom, versierd met zwart en wit en hout en wat goud.


In datzelfde huis hadden we het jaar daarna een nepboom, met witte sneeuw erop. Ook wel echt leuk! Misschien ga ik die nog eventjes van zolder halen….

Ook hadden we een olijfboom (die nu nog op het dakterras buiten staat) binnen staan als een soort alternatieve kerstboom met gouden sterren erin.


Het jaar daarna vierden we kerst in weer een nieuw huis. Dat was ons vorige huis. Ook daar hadden we het nepboompje weer staan. En versierde ik het huis met witte papieren sterren. 

Vorig jaar woonden we net in het nieuwe huis, ons huidige huis. De garage was nog niet af, maar toch hebben we er kerst met onze vrienden kunnen vieren toen.


En dit is hoe de kerstboom en ons kersthuis er dit jaar uit ziet.
Volgend jaar weer in een ander huis. Bizar. Maar ik ben benieuwd hoe we dan de boel in de kerstsfeer gaan brengen….

Fijne kerstdagen allemaal! Dagen vol drukte, gezelligheid, lichtjes en eten.
Geniet ervan!

Liefs, Sanne