Selecteer een pagina

Kant en klaar: ik hou er altijd wel van. Ik ben meer van het makkelijk en “even iets opwarmen” in de keuken, dan dat ik uitgebreid ga koken. Zeker in drukke tijden, zoals een aanstaande verhuizing en verbouwing en tijdens een lockdown. Ik heb gewoon geen zijn om elke dag te koken. En geen tijd. En nogmaals: geen zin. Maar ik wil wel graag een beetje gezond eten. Want die coronakilo’s zijn er inmiddels best wel veel geworden en dat wil ik niet….

Dus: Oh My Guts to the rescue! Deze kant en klaar maaltijden zijn dus wél gezond en lekker snel klaar. Elke week kan je andere maaltijden kiezen en er zijn een aantal maaltijden die elke week te bestellen zijn. Ideaal dit! Zeker ook voor als we straks in het nieuwe huis eventjes zonder keuken zitten. Je begrijpt dat we dan wel degelijk gezond en lekker eten, van Oh my Guts.

Ik heb nu alweer zin in de nieuwe levering! En ze hebben dus ook kids maaltijden. Die van ons zijn behoorlijk selectief, maar met een kleine aanpassing vinden ze het vaak toch erg lekker en heb ik dat ook meteen voor elkaar.

Echt heel erg lekker: deze ontbijtjes!

Ook bestel ik vaak een extra salade, zodat ik zelfs mijn lunch soms al in huis heb en daar ook niet meer over na hoef te denken!

Eens kijken wat we volgende week gaan eten….

Liefs, Sanne