Selecteer een pagina

Jupiduu! Is ongeveer precies wat ik zei toen deze mooie witte houten glijbaan van gelijknamig bedrijf Jupiduu binnen kwam! En wat Bo elke keer zegt als hij van de glijbaan af gaat ook. Het is een zeer vervroegd verjaarsdagcadeau voor Bo. Hij wordt drie eind juli en vindt de glijbaan altijd het allerleukste in de speeltuin. Toen deze witte, houten variant voorbij kwam op instagram, ben ik er meteen achteraan gegaan voor Bo. En het is een enorm succes!
Snel in elkaar ook, dat viel me alles mee! Een klein trapje en dan glijden maar!
Hij staat nu even nog beneden, omdat het natuurlijk nog nieuw is allemaal. En het stoort me helemaal niet. Normaal zijn die plastic glijbanen allemaal lelijk rood en groen. En wat nog erger is: als het rood en groen dan helemaal vaal wordt, door verkleuring in de zon.. Deze is lekker wit. Fijn!

Misstaat totaal niet in onze woonkamer!

Kijk, hier zegt ie net: Jupiduu!Straks komt hij in de slaapkamer van Bo te staan. Welk kind wil dat nou niet?! Een glijbaan in zijn of haar kamer?! 

YEAH! JUPIDUU! 

Als Bo’s vriendinnetje Lena komt spelen, gaat de glijbaan weer naar beneden en kan daar ook gespeeld worden. Ideaal dit ding! Helemaal geen ander speelgoed meer nodig! Behalve dan het verpakkingspapier wat erbij geleverd werd… Dat was wel erg nuttig om op de glijbaan te leggen, zodat Bo er echt met een slowmotion tempo vanaf kon gaan (voor het fimpje, zie mijn instagram account @enstijl).