Selecteer een pagina
Ik zeg kamertje…. Want het is wel echt een kamerTJE. 
Maar het is wel beregezellig geworden! 

Eerst was het een inloopkast/kamer, toen de vorige bewoners hier kwamen wonen. Wij hebben de muur tussen de slaapkamer (wat nu de kamer van Bo is geworden) en de kast dichtgemaakt. En een entree gemaakt voor het kleine kamertje, wat dus nu Jip’s kamer is.


De muren werden geverfd in de kleur: Mushroom van Vestingh. Het plafond werd voor de volledigheid meegenomen in dezelfde kleur. Het kozijn van het raampje is zwart (Pure Black van Vestingh) geverfd.

Het zwarte ledikantje kocht ik via marktplaats en heb ik ergens in Noord-Holland opgehaald al best een tijdje geleden. De sterren op het bedje zijn houten sterren die ik in een “hobby webshop” online kocht en zwart heb gespoten. Zo heeft het toch weer iets “eigens”.

Het hemeltje is van numero74 in de kleur: Powder, net als de bedomranding (die ervoor zorgt dat ze niet de hele tijd haar speen door de spijltjes gooit s’nachts). Ook het dekentje is van numero74 en in de kleur: Powder. Het past goed bij de kleur op de muren en het zwart van het kozijn en het bedje.  Verder wil ik de kamer niet te vol proppen, omdat daar ook daadwerkelijk geen plek voor is. Dus wat je nog meer ziet is een pompom kussentje van Noa May, een knuffel octopus die ze al had en een klein kastje wat ik ooit bij het grofvuil langs de weg vond en voor haar nieuwe kamertje ook zwart heb geverfd.

Mooi geworden toch? 

Liefs, Sanne