Selecteer een pagina

In Jip’s kamer moet ook nog echt het een en ander aan afwerking gebeuren…. Vandaar dat ik er eigenlijk nog niet veel van heb laten zien tot nu toe. De ramen waren afgewerkt, maar toen het dak gedaan is, is dat allemaal weer beschadigd. En dat moet dus allemaal opnieuw. Ook moet er daarom op sommige plekken opnieuw gestuukt worden en dus ook geverfd…. Dus tja…. Daar hikken we een beetje tegenaan. Maar het is alsnog wel echt de moeite (met hier en daar een klein beetje photoshop) om te laten zien eigenlijk. Dus bij deze!

In Jip’s kamer staat een rotan bed van studio wildflower. Ze heeft linnen beddengoed (van H&M Home). Op de muren zit chalkpaint van vestingh, in de kleur: Velvet Fudge. Ik vind de donkere kleuren in de chalkpaint wel lastig. Dus hier en daar zitten er wel echt veel lagen op, om een niet al te druk effect te krijgen. Dus het was even wat werk (en dat moet dus binnenkort weer als het weer bij geverfd moet worden….) maar het is wel echt mooi geworden! Een kleur die je niet vaak ziet, maar heel warm aan doet. Er ligt een laminaat vloer van vtwonen (verkrijgbaar via karwei) op de hele boven verdieping. Een warme houttint met bredere planken.

Ook het peace teken aan de muur is van studio wildflower.

Het poppenhuis is Petite Amelie. Ze speelt er weinig mee. Maar hopelijk komt dat nog…. De spiegel komt uit Marokko, net als het mandje dat op de grond staat.
Deze lamp is van Madam Stoltz, via Deens.nl
Ook het houtwerk in deze kamer hebben we in velvet fudge geverfd, met matte houtlak van vestingh.

De schommel vond ik ergens online….

De zeegras dierenkop aan de muur verkoop ik ook bij atelier enstijl.

pictures: @enstijl

Zo is het een heel gezellig kamertje geworden, waar ik nog wel meer van ga laten zien. Maar dan moet het eerst echt even helemaal af zijn. En dat kan opzicht nog wel even duren…. Want we moeten nog maar even zien wanneer we toe gaan komen aan dat soort afwerking dingetjes.

Maar mooi is en wordt het wel!

Liefs, Sanne