Selecteer een pagina
Wij hebben toch een keuken nu joh…. Een Super Keuken! Van superkeukens dus. Geweldige zaak, goeie service en een enorm aanbod. Dat maakt de keus voor een keuken niet echt makkelijker. Ik vond het lastig hoor: een keuken uitkiezen! Ik wil een Marrakech sfeertje, maar het moet ook een praktische en functionele keuken zijn met wat snufjes en gadgets. 

Samen hebben we een tekening gemaakt van hoe we in ons hoofd hebben dat de keuken eruit moet komen te zien. Eerst ben ik zelf bij Super Keukens geweest (in het filiaal in Amsterdam, wat is gevestigd in Vila Arena) om te browsen en te kijken wat me het meest aanspreekt. Daarna ben ik met Mari daar nog een keer terug gegaan en hebben we samen rond gekeken. Veel meten en afwegen….

Maar nu is ie er dan: onze super keuken.

Een zwarte keuken (met gemêleerde frontjes) in Burton Metaalzwart.
Een keukeneiland van 3 meter bij 1 meter waar je geheel omheen kan lopen.
Aan de ene kant lades en kasten, voor veel opbergruimte, aan de andere kant een kastje en een lange bar zijde.
Het keramieken blad is 10 cm dik.
We hebben apparatuur van AEG. De inductie kookplaat met daarvoor een afzuigkap (weggewerkt in het plafond). De wasbak is goud net als de heet water kraan van Selzius. Dit is toch wel echt top! Ik heb de afgelopen dagen al zo vaak thee gedronken!

Daarnaast hebben we nog hoge kasten. Onze klusjesman maakte hier een soort koof omheen, waardoor het lijkt alsof de hoge keukenkasten helemaal in de muur zitten verwerkt.
Helemaal links in de hoge kasten zit nog veel extra opbergruimte en daar maken we een elektriciteitspunt waardoor we daar het koffie zet apparaat kunnen neerzetten.
In het midden zit een combioven en daaronder een stoomoven.
Daarnaast (helemaal rechts) hebben we een hele fijne koelkast en een vriezer.

Hij is geweldig toch?! Jij maakt em super.
En ik denk dat ik em echt super hebt gemaakt, al zeg ik het zelf 🙂


Wat vinden jullie ervan?
Mooi geworden?

Liefs, Sanne