Selecteer een pagina
Een overzicht van wat er dit jaar allemaal gebeurd is op mijn blog…. Dat leek me wel een leuk idee zo voor december en nu we richting het nieuwe jaar gaan. 


In 2017 is er veel gebeurd. Veel leuke fotoshoots zijn er geweest! En we zijn natuurlijk verhuisd dit jaar. We gingen van onze prachtige bovenwoning (wat een huurhuis was) naar ons eerste koophuis. Dit zorgde voor veel veranderingen op interieur gebied en hopelijk wel wat inspiratie. Een paar dagen voor de overdracht van ons nieuwe huis, kwamen we erachter dat ik zwanger was. Het was een roerige tijd dus. Er kwam veel stress kijken bij het hele traject van het kopen van een huis: krijgen we wel een hypotheek en zo ja: hoe hoog dan? Kan de financiering wel doorgaan? Best wel hectisch….
Maar heel fijn toen het uiteindelijk echt door kon gaan!
Ik heb tijdens het verbouwen (wat we in twee weken tijd hebben gedaan….) het vloggen een beetje opgepakt, waar erg leuk op gereageerd werd op instagram.

Toen we wisten dat we een meisje zouden krijgen, ging ik aan de slag met de babykamer. Wat fijn: nog een kamertje om te stylen en helemaal los te gaan met kleur dit keer. Een roze flamingo kamer is het geworden en ik ben er erg trots op!


Ik stond in 2017 een aantal keer in een tijdschrift met ons huis. Een droom die werkelijkheid werd: in mei stonden we in de vtwonen. Met ons oude huis toen nog. Een prachtige reportage, gefotografeerd door Sonja Velda. Ik was trots!
Nog ietsje trotser was ik toen mijn zelf gefotografeerde binnenkijker een tijdje later in de Flair verscheen. Hoe tof om je eigen foto’s zo terug te zien!

Interiorjunkie kwam dit jaar maar liefst twee keer langs. Een keer in het oude huis en 1 keer in het nieuwe huis.

Een bijzondere shoot was ook de binnenkijker in de babykamer in de “zwanger special” van Ouders van Nu. 

Veel leuke events waren er dit jaar, waarvan ik het ikea event wel echt een van de leukste vond. Ook de “happy mom to be day” was een zeer geslaagd event waar ik erg van genoten heb!

We gingen op vakantie naar Italie in juni en dit was echt een enorm leuke vakantie. We verkochten ons vakantiehuisje op een camping in de Utrechtse Heuvelrug helaas. We kwamen er veel te weinig en hebben het verkocht aan iemand die er nu elk weekend zit (ook in de winter!).

We gingen dit jaar ook van een zwarte naar een witte keuken…. En van een zwarte naar een witte bank. Ik heb veel beslissingen voor dit huis genomen toen we er maar 1 keer gekeken hadden en het blijkt toch dat je eerst moet wonen in een huis en moet aanvoelen hoe het voelt in een woning voor je zulke grote beslissingen kan maken…. Weten we dat ook weer! Een eerste huis kopen is ook een beetje een leerproces.

 Ook was enstijl op televisie! Jaja, echt waar! Op 18 oktober zat ik in de uitzending van huizenjacht. Echt best wel cool om jezelf terug te zien op tv en ik was niet eens heel ontevreden over mijn performance! Ik maakte in de aflevering een DIY tv meubel van ikea kastjes en xenos kratjes en het is erg leuk om te zien dat mensen daarna ook dit meubel gingen maken.

De meest gelikete foto op instagram dit jaar was een foto van mij en Jip, onze dochter die in 2017 gebeuren is. Meer dan 4000 likes kreeg deze foto en iedereen leefde ontzettend mee met de zwangerschap en geboorte van Jip.


Veel reacties ook altijd op de foto’s! Bedankt daarvoor! Dat waardeer ik enorm!

Wel jammer dat instagram zo veranderd is. Steeds minder mensen zien mijn foto’s en ik heb het idee dat je alleen nog goed zichtbaar bent als je betaalde posts doet en volgers koopt. Daar wil ik niet aan mee doen en ik heb nog nooit een like of follow gekocht: dus blijft het aantal volgers een beetje hangen en ook het grote aantal likes wat ik eerst wel altijd had blijft weg. Helaas…. Maar goed: alsnog is de support op instagram van m’n “trouwe volgers” heeeeeeeel erg fijn en dat maakt heel veel goed.

Ik denk zo maar dat er op interieurgebied weer een hoop gaat veranderen in 2018 als ik mezelf een beetje ken….
Hoop dat jullie @enstijl in 2018 ook weer blijven volgen!

Liefs, Sanne