Selecteer een pagina
Muziek. Muziek is heel belangrijk voor ons thuis.
Mari werkt natuurlijk in de muziek. Hij is muziek producer en maakt muziek voor bij commercials onder andere. Thuis luisteren we ook graag naar muziek, maar ik zet het zelf veel te weinig op, vooral omdat het vaak een soort gedoe is. 
Via mijn telefoon en dan bluetooth aanzetten en dan connecten met weer iets anders. Gedoe! 

Tot nu! Want wij hebben nu het mega fijne Sonos systeem in huis! Waaaah! Hifi Klubben verkoopt Sonos. En Hifi Klubben is te gek. Ze hebben natuurlijk veel fysieke winkels door heel Nederland heen. Maar als je weet wat je wil, kan je het ook online bij ze bestellen.

Ze verkopen naast hele goede installaties voor elk budget, dus ook “mooie” geluidsinstallaties. En dat vond ik dan weer best wel belangrijk. Het staat toch vaak best pontificaal in je huiskamer.

We hadden wel een speaker thuis en die was op zich prima. Maar we hebben nu natuurlijk een grotere woonkamer. De garage van bijna 70 vierkante meter heeft goed geluid nodig. Het is namelijk de perfecte plek voor feestjes. En dan is een beetje geluid wel echt noodzakelijk. Nou vind ik zingen ook heel fijn. Ik ben zangeres. Zei ik dat nou echt? Ja…. Hardop.
Dus af en toe keihard mee blèren met Anouk zou ik ook gewoon echt vaker moeten en willen doen.

Wil jij mij horen zingen? Dat kan hier!
Normaal zing ik een andere soort muziek, maar dit mag er ook best zijn…. Mari heeft de muziek gemaakt overigens!

Dat kan nu! We hebben gekozen voor een Sonos 5, twee keer een Sonos 1 en een Sonos beam (voor bij de tv). Nu hebben we door de hele ruimte beneden fantastisch geluid. En hij kan hard. Dus we hebben met Bo en Jip al wat dansfeestjes gehad hoor!

all pictures: @enstijl


Ook tv kijken is zo echt een hele nieuwe ervaring. De kids ervaren een film nu veel intenser. Het is alsof we in een soort bioscoop zitten. Erg tof om zo een mooie Disneyfilm te kijken. Popcorn erbij en je hebt helemaal het hele bioscoopgevoel toch?

En ik kan dus weer lekker hard meezingen vanaf nu! Jeeh!

Leuk voor de buren ook….
Bij deze: sorry buren, we hebben een nieuw geluidssyteem!

Liefs, Sanne